Ouderenzorg 1e lijn voor POH's i.s.m. InHolland Academy 

Cursusbeschrijving

Deze opleiding is gebaseerd op het landelijke opleidingsprofiel Praktijkverpleegkundige Huisartsenzorg module kwetsbare ouderen (PVH, 2018) en het functieprofiel POH-Ouderen (2021). 
Resultaat is up-to-date kennis en vaardigheden om de complexe zorg aan kwetsbare ouderen in de eerste lijn te verlenen en netwerkgericht te kunnen organiseren.

Deelnemers zijn na het volgen in staat een projectplan voor de eigen organisatie te schrijven en te implementeren. De opleiding wordt geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&VN ter waarde van 78 PE-punten. Ook wordt de opleiding geaccrediteerd door de NVvPO (12 PE punten).

Vorig jaar zijn we binnen Hadoks gestart met deze opleiding en de huidige groep is erg enthousiast; hieronder een aantal reacties van hen:

  •  ‘Interessante lessen en goede docenten’ 
  •  ‘Leuk dat de docenten uit de eigen regio komen’ 
  •  ‘Leerzaam om met collega studenten ervaringen uit te wisselen’

Kosten

De kosten voor de opleiding bedragen € 3475,00 (incl. literatuur en catering) per deelnemer. 
Hadoks faciliteert deze opleiding waardoor het cursusgeld lager uitvalt dan wanneer de POH de opleiding rechtstreeks bij InHolland zou volgen. Tevens kan de POH de opleiding volgen in de eigen regio waardoor netwerkvorming met samenwerkingspartners wordt bevorderd en intervisie met collega-POH’s uit de eigen regio wordt gestimuleerd. Kortom, minder reistijd, regionale scholing en lagere kosten bij deelname. 

Data

De opleiding duurt 13 cursusdagen (gemiddeld 1 dag per maand buiten schoolvakanties) en loopt door tot december 2024. De cursusdag vindt plaats op de woensdag. Naast de contacttijd dient ± 4 uur per week besteed te worden aan de studie (literatuurstudie en het maken van praktijkopdrachten).

Toelatingseisen

Deelnemers aan de opleiding dienen te beschikken over hbo werk- en denkniveau, denk hierbij aan een erkend POH diploma, HBO-V of gelijkwaardige vooropleiding. Bij aanmelding dient een CV met kopie diploma verzonden worden waaruit een HBO werk- en denkniveau blijkt. U kunt dit sturen naar academie@hadoks.nl.

Een aanvullend gesprek kan deel uit maken van de toelatingsprocedure. 

Enthousiast geworden?

Schrijf je in voor 15 september as. en vergeet daarnaast niet om je CV en diploma te mailen naar academie@hadoks.nl. 

Let op; de inschrijving dient door degene gedaan te worden die deelneemt aan de opleiding (niet door de huisarts).

Algemene voorwaarden

Voor al onze nascholingen zijn de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van toepassing, deze kunt u hier nalezen.

 

Praktische informatie

StartdatumWoensdag 4 oktober 2023
EinddatumWoensdag 4 december 2024
Duur opleiding13 cursusdagen (1 dag per maand, buiten de schoolvakanties om)
Tijdstip09.15 - 16.30 uur
LocatieHadoks Academie, Pr. Kennedylaan 15, Den Haag (souterrain)
InschrijvingMogelijk tot 15 september 2023
Kosten totaal€ 3475,00 per deelnemer 
CateringInclusief

 

Na aanmelding rekenen wij op uw komst.

Indien er geen data hieronder meer beschikbaar is, zit de opleiding vol.

Scholingsdata